Játra - březnová detoxikace



Dáváte svoje auto do autoservisu na garanční prohlídku? Určitě ano - vždyť potřebuje seřídit, vyměnit olej a brzdovou kapalinu.

Ale co vaše tělo? Také je třeba se zbavit nahromaděných škodlivin po dlouhé zimě. Předejdeme tím mnoha potížím, vysokému krevnímu tlaku, infarktu, mrtvici, cukrovce, zbavíte se nadbytečných kil a únavy. Očistu provádíme určitě na jaře, ale je vhodná podle aktivity jednotlivých orgánů vlastně po celý rok. A tak Vám budeme vždy předkládat měsíční očistný program na dané období. Vždy je potřeba čistit ten orgán, který je právě aktivní. Protože když spíme, tak také nevykonáváme žádnou činnost.

Teď na jaře přichází na řadu naše játra. Ta jsou malou chemickou laboratoří našeho těla, kde dochází k vstřebání živin, tvorbě hormonů a enzymů. Játra odstraňují z našeho těla vše nežádoucí - alkohol, léky a škodliviny z ovzduší.

Jak na to?

  • Největším ochráncem jater je bylina ostropestřec mariánský. Na jarní očistu ji máme k dispozici jakou součást jaterního čistícího čaje, který mícháme podle speciální receptury v naší čajovně. Tuto chutnou směs popíjíme 3 x denně 1 šálek.
  • Po dobu jednoho měsíce je vhodné užívat tuto bylinu v kapslích spolu se zázračnou houbou reishi. Tato kombinace přispívá k ochraně a detoxikaci našich jater, navíc posiluje imunitu a oběhový systém. Reishi obsahuje prvek germanium, který má silné detoxikační a protirakovinné účinky.  
  • Co se týče stravy, vyhýbáme se těžkým mastným jídlům, přepáleným tukům. Zařadíme mladé jarní bylinky, sedmikrásku, smetanku, řeřichu a přidáme kurkumu jako koření.

Vyzkoušíte-li tuto očistnou kůru, podpoříte tím náš nejdůležitější detoxikační orgán, aby zůstal dlouho vitální a výkonný.

Jdete do toho také?

Abychom Vám ušetřili práci, v čajovně také seženete většinu věcí potřebných k detoxikaci.

Udělejte něco pro své tělo. 

A v dubnu?

V dubnu budeme čistit střevo.
Každý měsíc najdete na těchto stránkáchv novinách Mezi šálky a v čajovně podrobný popis!

Přečtěte si také článek: Čistíme se celý rok (důležité pro Vás!).


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů